Käka grus och skaka rumpa...

publicerat i Allmänt;
Idag har vi hopptränat i vanlig ordning. Det gick väl skapligt till slut men varken Alva eller Peppe var på hugget från början. Får inte Peppe ordentligt kommando av ryttaren så gör han minsta möjliga ... Dålig fart framåt resulterar i dumma språng och så blev det idag. I slow motion åkte Alva av, Peppe står blixtstill efteråt och tittar på henne där hon ligger och det ser ut som om han tänker "vad sjutton gör du där..." Efter att Alva återhämtat sig, vilket gick ganska snabbt, så var hon uppe igen och ridpasset avslutade de riktigt bra :)
 
Nu på eftermiddagen har vi varit på en liten konsert med denne man ...
 
 
Sean Banan :D Kul att se alla ungar rocka loss och jag måste väl erkänna, han är lite kul ;) Men så har jag kanske lite barnslig humor :D Han spelade sina mest kända låtar och han bjuder verkligen på sig själv, vilket jag gillar. Inte många som vågar i vårt stela land.
 
 
Efteråt blev det skivsignering och plansch med autograf. Han busade med ungarna när de var där vilket de tyckte var så kul :D När jag skulle fota dem så killade han dem under armarna och så fick de var sitt tuschstreck i ansiktet :D
 
 
Ha det gott!
/Malin
 
 

Kommentera inlägget här :