Heja ...

/ Permalink / 1
Siri! Idag har jag varit och tittat på när Siri spelat innebandymatch mot Vetlanda hemma. Det var så spännande! Alla tjejerna kämpade stenhårt och till slut vann de med 3-0! Gött tjejer! Jag hade med mig kameran och fotade lite och när jag kom hem så blev jag tvungen att leka lite. Jag säger bara det, Photoshop är grymt kul!
 
 
Det är en match till nu vid halv fyra, men jag hejar på henne här hemifrån :) I morgon är det dags för payandjump på TRK och Alva och Peppe ska starta i 50 och 60. Vi har tränat på vattenmattan idag med och det går riktigt bra, bara han får nosa på den först ;) Annars har Peppe känts segare än vanligt. Tror att han sätter päls. Han har redan blivit långhårig sedan klippningen sist. Kanske en klippmaskin skulle införskaffas?
 
Själv är jag såååå ridsugen. Jag är riktigt sugen på ett stenhårt dressyrpass, där varenda muskel får jobba stenhårt och där jag får en sådan grym träningsvärk efteråt. Det är ju så kul! Fast en lugn tur ut i skogen skulle inte vara fel det heller :)
 
Ta hand om varandra!
Malin
#1 - - Ann:

Grym bild! Photoshop verkar ju toppenkul.
Tycker du ska ta en lugn tur på hästryggen, det verkar mysigt :-)
Stor kram!

Svar: Tack! Ja, photoshop får du skaffa dig :) Kram
malinlorentzon.se

Till top