Klippmaskinen...

publicerat i Allmänt;
fungerade riktigt bra så det blev affär plus klippning av Peppe :) I helgen har Alva tränat hoppning för Anna och det var allt mer fart på Peppson då. Beror nog på att han är av med all päls. I slutet av hoppträningen hoppade de en 70-bana och det var allt en stolt tjej jag hade med mig hem :) Samtidigt som det var hoppträning hade jag ett litet fotografering :thumbup: Så kul att fota men ack så svårt i ridhus :tired: Även om jag tycker att det är ljust så behövs det blixt. När jag använder blixt så går det inte att ta många foton på rad, som jag helst hade velat göra, utan det blir ett foto i taget och så får jag hoppas på det bästa. Det blev allt några bra så nu blir det till att redigera :) Det är kul :thumbup: Jag får väl lägga upp några foton framöver när de är klara :)
 
En beställning på födelsedagskort har jag också haft och efter många om och men så är det klart. Min energi är som helt bortblåst, men vad jag förstått så är det en del av utbrändheten :( Jag lägger upp en litet försmak, vill inte avslöja för mycket. På torsdag kan jag lägga upp hela kortet.
 
 
Är det någon mer än jag som är ett stort fan av Dallas? Jag älskar Dallas och särskilt karraktären JR Ewing :thumbup: Men i helgen kom tyvärr nyheten att Larry Hagman, som spelar JR, gått bort :( Kommer Dallas någonsin att bli detsamma? Inte enligt mig i varje fall! Skulle vara kul att ha Dallas-filmboxen, med ALLA avsnitt, ända från starten :)
 
              JR när serien gick då jag var liten :)                              JR då serien gick nu i höstas :)
 
Nej, nu ska jag ta tag i redigeringen :) Trevlig kväll alla!
 
Ta hand om er!
Malin
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jessica:

Vi kollar på gamla avsnitt som går nu. Jennas dotter Charlie är just bortförd av pappan... Älskar Dallas!

Kommentera inlägget här :