Vill tipsa ...

publicerat i Allmänt;
om en bok som jag läser just nu, "Konsten att vara snäll" av Stefan Einhorn.
 
 
I dag verkar det vara väldigt svårt att kunna vara snäll utan att bli klassad som en mes eller tråkig osv. Om man kollar på nätet så är det många som inte är snälla utan rent ut sagt väldigt elaka. Inte bara på nätet är jargongen hård utan även ute i verkliga livet, tyvärr. Vad tycker ni? Förmodligen är det väldigt lätt att vara elak bakom skärmen för jag undrar verkligen om folk skulle uttrycka sig på en del sätt i verkligeheten. Stefan Einhorn skriver, "Du ska inte vara dumsnäll, messnäll eller snäll som kossorna på ängen. Att vara snäll kräver omdöme, mod och integritet."  Väldigt tänkvärt! Själv ser jag mig som en väldigt snäll person, förmodligen för snäll, så där har jag något att jobba på...
 
Idag har Peppe fått ett ordentligt dressyrpass :) Det var hårt och svettigt! Han var helt dyngsur! Så imorgon ska jag prova en klippmaskin och fungerar den som den ska så slår jag till :)
 
Älskar verkligen vår Peppe!
 
Ta hand om varandra!
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jessica:

Snäll är ett väldigt positivt ord tycker jag. Inte alls mesigt snarare klokt. Det var några idag som inte var snälla mot mig (jobbet) och då blev jag den inte så snälla Jessica. En riktig skitfröken. Men jag är konsekvent, den som är snäll mot mig får snälla Jessica tillbaka ;-)
Kram J

Kommentera inlägget här :