Igår var en ...

/ Permalink / 1
stor dag. Vår fina Alva fyllde 10 år och vi som föräldrar firade 10 år som föräldrar. Det känns stort! Jag förstår inte vart tiden tagit vägen, tänk om 10 år är hon 20. Kan det inte finnas en stoppknapp någonstans ;) I torsdags morse firade vi henne med skönsång :bigeyes: och presenter. Hon blev väldigt nöjd :) Ikväll kommer resten av släkten, mormor, morfar, farmor osv.
 
 Här är Alva 7 år.
 
En väldigt vanlig bild på Alva nu, på hästryggen, vilket är det bästa hon vet :)
 
Idag har jag varit med Ludde, vår cocker, hos veterinären. Han har haft problem med att han är för torr i ögonen så vi har medicinerat sedan innan sommaren. Vi var idag på återbesök men det hade inte blivit några förbättringar så nu blir det till att droppa resten av livet. Tur att han är en sådan snäll kille som accepterar detta. Jag ska också kolla hans ögon emellanåt för kanten vid pupillen på ena ögat var lite hackig. Det är viktigt att den inte blir för hackig för ögats pupill måste kunna bli större och mindre lika som det andra ögat. Vi kämpar på och jag gör allt för att han ska ha det bra. Vi älskar verkligen vår Ludde.
 
Nu har fotoprogrammet Photoshop CS 6 kommit också. Jag ser verkligen fram emot att installera det och komma igång :thumbup:
 
I morgon laddar vi för träningstävling på Holavedens bana :D
 
Nej, nu är det bäst att fixa lite och ladda inför 10-års kalaset :thumbup:
Ha en trevlig fredagskväll!
 
Vi hörs!
Malin
#1 - - vanessaljungdahl.blogg.se:

ÅÅÅH grattis till henne :D

Svar: Tack :)
malinlorentzon.se

Till top