Äntligen ...

publicerat i Allmänt;
är inlämningsuppgiften klar för att skickas in till högskolan i Jönköping :thumbup: Jag tog ett riktigt krafttag i torsdags och fredags och har idag skrivit ner det sista. Gubben ska få ta och läsa igenom först innan jag sänder iväg det, så jag får höra lite av vad han tycker :) Blir jag godkänd på uppgiften så kanske jag lägger ut fotot jag jobbat med här framöver :)
 
Idag har det varit en riktigt skön söndag. Den började med mysig morgonfodring i stallet. Hästarna var som vanligt såååå hungriga när jag kom och jag möttes av ett vänligt gnäggande från alla håll. Det värmer allt i hjärtat och några svårigheter att åka ut till stallet finns inte. Snarare att jag har svårt att sova ordentligt på efternatten för jag är rädd för att försova mig, skulle aldrig förlåta mig då ;( 
 
    Se så söta de är, så förväntansfulla på sin smaskiga frukost :)
 
Å, så vår fine, lille Peppe såklart :)
 
Vad smidigt det var att få in fotona från instagram, bara att logga in på instagram i menyn här på blogg.se så fanns de där :thumbup:
 
Dagen har annars bestått av jobb, träna A och Peppe. Idag stod det att räkna galoppsprång mellan två hinder på schemat. Det gick riktigt bra till slut :D
 
Nu i eftermiddags var jag hos min underbara kollega Jessica på klädparty för märket "House of Lola". Helt ljuvliga kläder, supersköna, snygga tyger och grymt snygga :thumbup: Efter klädprovning och beställning (såklart) så bjöds det på fika. En supertrevlig avslutning på en söndag/helg och en toppenuppladdning för kommande veckan :)
 
Nej, nu ska gubben få läsa igenom inlämningsuppgiften ...
 
Hörs!
 
 
 

Kommentera inlägget här :