Tänk vilka ...

/ Permalink / 0
hjälpsamma människor det finns där ute. Jag har, som sagt, haft problem med att få upp mina foton i Photoshop CS 6. En kurskompis, eller vad man nu kallar det, har följt mitt problem på högskolans diskussionsforum och kommit med tips på vad jag ska göra. Till slut hade hon hittat en sida på nätet där det stod vad jag skulle göra och allt löste sig, helt fantastikt :thumbup: Blev så glad, för nu kan jag träna på de olika uppgifterna som lärarna går igenom, så najs :D Kursen är annars vädigt bra, rolig, intressant, inspirerande, ja jag rekommenderar den verkligen om man har ett fotointresse och vill lära sig mer. Lektionerna är mycket bra upplagda i flera avsnitt, så du kan ta ett avsnitt då och ett annat avsnitt då. Du kan titta flera gånger och avsnitten är inte alltför långa. De är mycket pedagogiska och tydliga, ja det är verkligen toppen :thumbup:
 
Annars har det varit rätt tufft på jobbet nu. Det är mycket med det mesta, nästan lite väl mycket ibland. Förhoppningsvis rättar det väl till sig, det brukar ju göra det, eller? Får trösta mig med att det är kortdag i morgon och sedan lite ledigt, då ska jag se till att återhämta mig :tired:
 
I morgon eftermiddag ska jag och mannen göra något spännande, något som jag verkligen ser fram emot :cool:Jag har en dröm, något som jag alltid har sagt att jag vill göra, ända sedan barnsben. Det skulle vara väldigt kul om det blev så :) Berättar mer framöver :)
 
Ha det bra go´vänner!
 
 
 
Till top