Jag ber...

/ Permalink / 0
om ursäkt för att jag inte har uppdaterat förrän nu. Det har varit fullt upp. Jag har blivit webansvarig i min hundklubb och det är superkul! Jag som älskar att klura och sitta vid datorer har suttit som fastnagald vid datorn ett par dagar :)  Allt arbete har givit ett resultat och det tycker jag att ni ska gå in och kolla på. Klicka på fotot så kommer ni dit!
 
 
Ludde har hunnit fylla 6 år och det firades såklart! Det blev sång och en tallrik köttbullar. Han var så söt där han satt och väntade på sitt "Varsågod!"
Snälla matte, får jag äta?
 
Mums!
 
Emellanåt när jag inte suttit vid datorn har jag ridit Baltzar, A-K:s fine häst. Oj, vilken gång man kan få igång på honom. Ashäftigt! Finns inget som gör mig så glad som att hålla på med hästar. Tänk om jag kunde tjäna pengar på det, skulle vara coolt!
 
Min fine, underbare, snälle kompis <3
 
På senaste ridturen såg vi både blåsippor och tussilago :) Underbart att våren äntligen är här!
 
Vackra lilla tussilago!
 
I veckan har jag också skaffat tävlingslicens till Alva och Peppe. Vi planerar att tävla den lokala hopptävlingen som är på vår hemmaklubb den 18 maj. Shit, vad jag kommer att vara nervös! Jag blev nervös av att bara betala in licensen. Samtidigt tycker jag att det ska bli superkul!
 
Ha en skön fredagskväll!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Till top