Började ...

Recept / Permalink / 0
dagen med morgonfodring i stallet så just nu känns det som om att det är söndag, fast det bara är lördag :) Jag brukar ha morgonfodringen på söndagsmornar annars men denna helgen bytte vi lite för det blev bäst så :) På fömiddagen kom Anna och hämtade sin kalenderframsida som hon beställt. Hon blev mycket nöjd och tyckte även att mina andra alster, korsetter och fågelholk, var fina. Så kul att få höra :) Jag blir jätteglad! Så här blev hennes framsida:
 
 
Det röda pappret längst bak är röd cardstock, det prickiga pappret är av märket inkido (jag älskar deras grejer), stämplarna är Magnolia (älskar dem), ett litet fint band (minns ej vart jag köpt det), blommorna har jag stansat ut och det har jag även gjort med bokstäver och siffror. De är utstansade i vit cardstock, blommorna i röd cardstock. Stämplarna är målade med mina älskade promarkerpennor :) Namnen, siffrorna och kronan är också lackade (syns tyvärr inte på fotot).
 
Tänkte att jag skulle bjuda på ett litet recept igen. Det var faktiskt min man som bjöd mig på det häromkvällen. Nu när sommaren nästan är över och jag råkat gå upp på vågen och sett att sommaren varit väldigt bra, så försöker jag äta nyttig och bra mat. Han bjöd mig på denna omelett med pesto och oliver. Kanske inte världens nyttigaste men nästan :)
 
Omelett med pesto och oliver
 
Du behöver:
2 ägg
2 msk vatten
1 msk olja
2 krm salt
1/2 krm svartpeppar
 
Smaksättning:
2 msk riven ost
2 msk grön pesto
5-10 oliver
(ev basilikablad)
 
Gör så här:
Vispa ihop ägg, vatten, salt och svartpeppar med en gaffel. Stek i en liten stekpanna. Se till att lös smet kommer mot botten. Sluta när smeten börjar bli lite krämig. Strö över 2 msk riven ost. Klicka på 2 msk grön pesto. Låt steka tills bottnen börjar få lite färg och ytan känns fluffig och inte rinnig. Avsluta med 5-10 oliver.
 
Riktigt gott!
 
Det blev lite gott & blandat såhär på lördagskvällen :)
Ha en fortsatt mysig lördagskväll!
Kram Malin
 
 
Till top