Besöksrekord...

/ Permalink / 0
igår, kul :) Idag har jag haft en vilodag, mannen har varit med kidsen i Mjölbys badhus. Inte nu att jag tycker att mina barn är jobbiga, men i vanliga fall, när det är skola och dagis, så kan jag vila på dagarna och nu är de hemma för det är sportlov, så det blir mao ingen vila = trött mamma. Så idag passade jag på :) 
 
Ludde fick hänga på till stallet idag. Tanken idag var att skritta ut en sväng på Peppe och ha Ludde lös med mig. Kan meddela att det gick riktigt bra. Han fick ha på sig reflexvästen så att han syntes ordentligt, han är ju en liten hund. På tillbakavägen till stallet fick Peppe trava lite så Ludde han fick springa ordentligt :) Han tyckte det var superkul och sprang som bara den! Ja, jäklar vad det gick ha, ha.
 
 
Efter vår härliga tur bar det av hem för att stoppa i sig lite mat för att sedan lägga sig en stund för att sova. Sov som en stock tills resten av familjen kom hem. Gött!!!
 
Idag har jag annars haft en sämre dag, känt mig bl a ledsen och låg, men det vänder. Försöker tänka positivt och längtar till lördag då "Lilleman" kommer hem :) Det ska bli så kul!!!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Ps. Tack till er som lämnar små avtryck. Så roligt och trevligt att läsa. Det värmer :) Ds.
Till top