Helgen ...

/ Permalink / 0
är snart slut och om jag ser tillbaka på den så har den varit bra. I lördags var vi samtidigt i stallet som de övriga två små ponnyryttarna så vi passade på att ta en skrittur ut i det fina vädret :)
 
Vilket härligt litet gäng :)
 
På kvällen var det dags för årets första deltävling i melodifestivalen. Vi tjejer höll på Yohio och lilleman höll på låten "Gosa". Stackarn var helt knäckt när "Gosa" inte gick vidare, så ledsen :( Några som hade det extra mysigt under mello var S och Ludde. Han tryckte ner sig bakom och låg tätt, tätt.
 
Myyyyysssss!
 
 
Dessa chips vill jag bara tips om. De var supergoda, vilket jag inte trodde först, men mmmmmm, smaskigt värre :) Det kanske kan vara något att tugga på nästa helg till mello :)
 
Dags för hoppträning :)
 
Idag har det i vanlig ordning varit hoppträning för Anna. Peppe var på ett strålande humör och gick riktigt bra! Han förvånade många och jag fick frågan vad jag gjort :) Det enda vi gjort är att vi gett honom lite mer havre, om det nu beror på det vet jag inte. Idag var det med lite annorlunda hinder som Peppe inte hoppat med Alva förut bl.a. ett hinder som en solfjäder. Det trodde jag att han skulle stanna och titta på men det gjorde han inte utan hoppade det som vilket hinder som helst :) Gött!
 
Här kommer ett litet klipp från dagens hoppträning :)
 
Kan inte hjälpa det men jag älskar Michael Jackson!!! Så det fick bli lite igen till videon med hoppningen :)
 
Ha det bra!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top