Dagen idag...

/ Permalink / 0
har varit lika fullspäckad som igår, puh! Jag har varit och köpt lite blommor på Ljungs Handelsträdgård här i stan och lyckades komma över pelargonen Mårbacka till halva priset! Sånt gillas! Jag älskar verkligen denna pelargon! Därefter hem en kortis för att hinna med förmiddagens viktiga kaffeintag :) Skulle inte klara mig annars! Därefter till Tranås veterinärpraktik med Lillis för återbesök med hans öga. Ögat var helt och fint och det hade inte ens blivit något ärr efter hans lilla skada. Så skönt!!! Sedan var det dags att laga middag och sedan stack jag och Gustav till min moster som fyller 70 år idag :) Gratulerade henne med en Mårbacka och ett handgjort kort. Hon blev jätteglad!
 
 
 
Peppe har också fått sin dos idag, men nu ska jag ta det lite lugnt ett tag för ikväll ska jag på fest. Då gäller det att vara utvilad :)
 
Ha det!
Kram Malin
 
Ps. Vet inte vad det är med Internet Explorer men det kommer upp en massa skit i bloggen om man läser där. Antingen får ni ha överseende med det eller så öppnar ni bloggen i Firefox istället, tycker själv att det är mycket bättre :) Har ni upptäckt detta eller är det bara på min dator? Ds.
Till top