Det ...

/ Permalink / 0
har varit mycket nu och prio ett har varit att bli klar med tre beställningskort. Jag lyckades :) Korten ska överlämnas på fredag och lördag så jag väntar med att lägga upp dem här. Men ett litet tjuvkik kommer här nedan ;) 
 
Ett litet smakprov på ett av korten :)
 
Ett stämpelmärke som jag älskar är Kenny K! De har stämplar som man både kan köpa så att du får din stämpel hem eller så som en fil på datorn, så kan du skriva ut den på tjockare papper. Det blir inte lika dyrt som att köpa en stämpel och det var hur smidigt som helst. Jag har sparat ner mina på ett USB-minne, i fall att datorn skulle krascha... Kenny K:s stämplar är så coola, lite fräcka inte så "söta" som Magnolias. Kul att ha lite att variera sig med, även om jag är ett stort Magnolia-fan. Många frågar vart jag köper materialet ifrån och jag har bl a köpt från "Rox-stamps", "Scrapbruket", "Scraplagret", "Scraphuset", "Magnolia" och "Scrapperiet". När jag färglägger de stämplade motiven så använder jag mig av "Promarker-pennor", samma pennor som man använder sig av då man färglägger Manga. Det finns hur mycket material som helst på nätet att köpa, så det ska inte vara några svårigheter för er som vill handla. Ni får gärna höra av er om ni vill veta något mer eller har frågor :)
 
Just nu är jag också med i en tävling som Pojjo anordnar :) Där kan man vinna en superfin die som föreställer en fjäril! Hoppas verkligen på tur, för jag älskar fjärilar!
 
I måndags var jag inbjuden på APT på mitt gamla jobb, jobbigt men samtidigt skönt... God mat, rolig lek, avtackning och kaffe med god kaka till avslutade arbetet på Norrskolan.
 
Fick en fin orkidée :)
 
 
I morgon är det Sveriges Nationaldag och den hoppas jag att ni firar :) Det ska jag!
 
Tänkte lägga upp ett av korten jag levererat i morgon så håll utkik om ni är nyfikna på det :)
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
Till top