Nu ...

/ Permalink / 0
har det gått ett bra tag sedan senaste inlägget. Det har varit mycket, igen! Gustav har fyllt 5 år och vi hade kalas för honom i fredags. Vädret var underbart så det blev grillade hamburgare och till efterrätt hade Gustav beställt jordgubbstårta och den var underbart god. Nej, jag hade inte gjort den själ utan den kom från Wienerbageriet här i stan. Mycket god som sagt!
 
Glad 5-åring med ny keps :) Favoriten Super Mario!
 
Underbart god!
 
I lördags var jag på bröllop, som så många andra. Vilket bröllop och vilken vacker prinsessa! Som alltid på bröllop så kom det några eller rättare sägt många tårar :)
 
Så vackra!
 
I söndags var det en annan stor dag, Peppe fyllde 13 år och det firades med många pussar, godis och en gräsligt god uteritt :)
 
Puss på dig älskade Peppe!
 
Mums!
 
Bäst att passa på :)
 
Eftersom vädret har varit kanon så har vi hunnit med att prova Gustavs nya pool. Var själv tvungen att slänga mig i plurret i söndags efter stallet för det var så VARMT! Det var superskönt och grannarna verkar ha överlevt mitt badande också ;)
 
Gustav sprutar vatten på syrran :)
 
Jag har kommit igång och börjat rida Gatti ordentligt nu. Hon är en sådan underbar häst! Så nu har jag och Mathilda skrivit kontrakt och det känns kanonbra!
 
Känns underbart kul!
 
Kärleken kanske inte är ömsesidig (kolla Gattis öron), men jag älskar verkligen den hästen!
 
Pysslandet är inte riktigt klart än, ett studentkort är på beställningslistan, men förhoppningsvis är det klart i morgon :) Här kommer ett litet tjuvkik :)
 
Resultatet kommer senare i helgen :)
 
Nej, dags att ta tag i pysslandet igen :)
Ha det skönt i solen!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top