Att ...

/ Permalink / 0
fota en vild liten valp är allt annat än lätt. I inläggen innan har jag lagt in foton som blivit rätt skapliga, men om man ser över lag från fototillfällena så finns det andra som inte blivit så bra. Ett foto blev faktiskt helt fantastiskt kul :)
 
 
Ungarna bara bröt ihop av skratt när de såg det och jag fick frågan: "Hur tänkte du mamma?". Ja, hur tänkte jag... Förmodligen skulle jag fånga Lilleman och Ludde när det busade och helt plötsligt när jag tar fotot så vänder han lilla rumpan åt mitt håll. Kan inte säga annat själv än att fotot är lite kul.
 
Annars blir det många foton där Lilleman helt plötsligt får för sig att komma mot mig eller vända sig mot/från mig precis när jag tar fotot. Det kan se ut så här :)
 
 
Vilken tur det är att de uppfunnit digitalkameran så att man kan fota hur mycket som helst och sedan radera det som inte blir bra. Hade inte digitalkameran funnits hade det istället gått åt massor av film och blivit väldigt dyrt...
 
Något annat i fotosvängen som är väldigt kul så är det appen "Instagram". Helt suveränt kul! Har ni inte den så måste ni testa! Överlag så fotar jag mest med Iphonen. Den är alltid med och finns lätt till hands. Att fota med systemkameran kräver lite mer planering och den är självklart mer klumpig. Sedan går det inte att komma ifrån att fotona med systemkameran blir såååå mycket bättre! Allt har för och nackdelar :)
 
Härom kvällen var Lilleman helt dödstrött. Det gick att göra vad som med honom hi, hi. Så här blev det ...
 
Sover som en stock!
 
Dessa gaddar är väldigt vassa :)
 
Foto från vårt soffhäng idag. Grabbarna sov väldigt gott :)
 
I söndags var vi på hoppträning i Björnklo. Det blev stopp till en börja på vattenmattan men Alva gav sig inte! Så här såg det ut till slut. Duktiga de är!
 
 
Hoppas att ni har haft en härlig tisdag!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
Till top