Det gick...

/ Permalink / 0
rätt snabbt att bestämma sig för hundburen till bilen. Efter att jag fått några fler foton av Lotta på mailen så bestämde jag mig så igår åkte jag och grabbarna till Norrköping. Jag tänkte att det var lika bra att de följde med så fick Lilleman träna sig på att åka bil och det gick hur bra som helst. De var tysta i stort sett hela vägen fram och tillbaka till Norrköping förutom en gång då vi nästan kommit fram till Norrköping och Ludde skäller till på Lilleman. Snacka om att jag lyfte från sätet ha, ha. Det var jättetrevligt att träffa Lotta och hennes tre söta cockertjejer. Hoppas att det kan bli en träff i vår med Östergötlands cockerklubb så att vi kan träffas igen. De träffarna är så trevliga och roliga :) Bilfärden hemåt gick som sagt smärtfritt och killarna premiäråkte i nya buren. Snacka om lyx!!! Nu ska jag bara införskaffa en skön mjuk dyna som de kan ligga gott på. Den jag har är lite för tunn och det blir inte så skönt att ligga på för det är galler i botten på buren.
 
Åker som små kungar :)
 
Idag har jag haft stallet på morgonen. Alva och jag åkte ut lite senare sedan för att rida ut på Peppe. Ludde fick följa med så att han fick lite ledigt från Lilleman :) Det kan han behöva för Ludde har allt att göra! Igår var det full brottningsmatch där Lilleman la ner Ludde!!!
 
Hur ska detta sluta?
 
Fast de är riktiga kompisar också. Idag låg de i korgen och sov tätt tillsammans, så söta :)
 
 
Sova sked :)
 
Jag provade mig på att sy ett fleecetäcke till Lilleman. Jag kan bara säga att det blev inte bra. Jag provade det på honom idag och Alva skrattade så att tårarna rann på henne. Kan säga att det gjorde jag också.Täcket blev inte bra baktill, det såg ut som om han skulle ut och flyga ha, ha. Ja, herregud det kan han inte visa sig ute i. Så det blev till att leta reda på ett billigt på nätet så förhoppningsvis kommer det på posten nästa vecka. 
 
Nej, nu ska jag kolla på "Brottet" en kanonbra serie på 1:an :)
Trevlig kväll!
 
Ta hand om varandra.
Kram Malin
 
 
Till top