Det vart ...

/ Permalink / 1
visst många besök igår, rekord. Kunde varit något roligare inlägg ... Stort tack till er som lämnat en kommentar på bloggen eller fb. Det värmer mitt hjärta och jag blir glad att ni tar av er tid och skriver till mig, Tack!
 
Ikväll var det inte dubbellektioner i manegen så vi passade på att gå upp och köra ett träningspass. Det var vi plus en tjej till från Haga i hela manegen så det var hur skönt som helst. Alva får verkligen till det och hon rider Peppe i fin form. Efter hoppträningen i söndags så fick vi uppgiften av tränare Anna att få mer fart på Peppe så ikväll fick de galoppera. Oj, vad det gick undan! Så´n fart tror jag inte vi fått upp Peppe i någon gång. Alva satt bara och skrattade längs med ena långsidan medan Peppe fräste på. Så kul :) Tror Peppe tyckte det var superkul han med.
 
När tror ni våren kommer? Jag är så trött på denna kyla!!! Jag vill ha vår och värme, kunna gå ut och kissa Lilleman utan att frysa så jag skakar. Tack och lov att solen ändå skiner och att dagarna är fina, man får glädjas av det... Men, nej Jag vill ha vår nu!!!!
 
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
#1 - - Ann:

Jag vill också ha vår nu, helst redan igår..;-) Men till min förvåning upptäckte jag att cykelbanorna här ute var sopade idag, det måste ju vara ett tecken.
Jag tror det nalkas ljusare tider nu, håller tummarna för dig.
Kram!

Svar: Tack du! Sopade cykelbanor är verkligen ett vårtecken. Kram :)
malinlorentzon.se

Till top