Det ...

Recept / Permalink / 0
här med att bli utbränd ... Det är inte att leka med. Ibland kan man önska att folk kunde se att det inte är bra med en. Det är "smidigare" för t.ex. de som brutit benet, där syns det. Fast skulle jag som utbränd gå omkring med bandage så skulle jag se ut som en mumie ha, ha. Det är ju inte bara en kroppsdel som mår skit utan det är hela jag. Hoppas att ni lyssnar på era kropps signaler och inte låter det gå för långt för det är inte värt det!!!
 
I dag har det varit en kall och fin marsdag igen. Ludde, Lilleman och jag var ute i trädgården och njöt av solskenet :) 
 
Underbart i solskenet :)
 
Har städat idag också. Kan säga att det behövs nu när det är grusigt och smutsigt ute. Jag har torkat golven på nerevåningen två gånger idag för när hundarna kom in efter lekstunden i trädgården så var det tassar över hela köksgolvet trots att vi torkat alla tassarna, så det var bara att torka en gång till :)
 
Det blev också kladdkakebak. Ett så smidigt recept där man gör allt i en kastrull. Det bjuder jag på här :)
 
Kladdkaka
100 g smör
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
2 ägg
3 dl socker
 
Smält smöret. Ta kastrullen från värmen och tillsätt de övriga ingredienserna. Rör tills allt är blandat. Häll smeten i en rund form. Grädda 175 grader ca 20 min. Servera med grädde eller glass.
 
Den blev väldigt god :) Just det, jag brukar alltid smöra och bröa formen.
 
 
Måste bara visa er hur Lilleman ser ut på ryggen. Där har han ett svart område som ser ut som ett hjärta. Det passar honom perfekt för han är verkligen ett litet hjärta, mitt lilla hjärta :)
 
 
Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll! Här blir det snart tacos och gott vin :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top