Idag ...

/ Permalink / 0
var det öppet hus på Alva och Siris skola, något som jag våndats för... Johan gick på Siris lektioner. Jag gick och var på Alvas första och sista lektion. Däremellan gick jag hem en stund både för att hundarna inte kunde vara ensamma för länge plus att jag behövde en paus. Bara efter första lektionen fick jag huvudvärk och preparerade mig med alvedon när jag var hemma. Efter sista lektionen och middag hemma var jag så sjukt trött så det fanns inget annat att välja på än att gå och lägga sig och sova. Jag var trött så jag mådde illa :(
 
Alva skriver om vikingarna :)
 
Gustav satt hos Alva och målade :)
 
När jag sovit klart åkte Alva och jag till stallet. Idag blev det en skön tur ut i skogen. På vägen tillbaka till stallet träffade vi på Linnea på Olga och de skulle galoppera uppför en backe och Alva på Peppe hängde på. Åh, shit vad det gick!!! I slutet av backen där det går lite mer uppför hör jag bara hur hästarna tar i och så ser jag Peppes rumpa en liten bit upp i luften, en brall :) Allt gick bra och Alva sa det att hon kände hur pigg han var och att hon tänkte på att hålla upp hans huvud, då blir det inte att han bockar och brallar samtidigt. Det ska bli spännande att se hur pigg Peppe är i morgon på hoppträningen :)
 
Idag har vi haft Lilleman i 4 veckor!!! Snacka om att tiden går fort! Han växer så det knakar och är en duktig liten kille. Lilleman är så gott som helt rumsren. Det kan hända en liten olycka ibland men då är det vårt fel. Han sover hela nätterna och vaknar vid sju halv åtta på morgonen :) Häromdagen satt jag och skrev av hans stamtavla. Jag gjorde det i word och tänkte att det skulle gå att lägga in här på blogg.se men det gjorde det inte så jag fick ta ett foto på det och lägga in det den vägen (inte så snyggt...). Så här kommer Lillemans stamtavla för er som är lite nyfikna :)
 
 
Ikväll blir det "Madagaskar 3".
Trevlig lördagskväll!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top