Nu händer ...

/ Permalink / 0
det bara FÖR mycket! Saker som göra att kan tänker efter både en och två gånger. Unga människor som går bort alldeles för tidigt, männsikor som blir allvarligt sjuka. Ofta, inte alltid men ibland, tänker jag så "Det gör jag sedan, det hinner jag sedan", men vem säger att jag göra det. Allt kan ta slut idag, om en vecka, om ett år eller så är jag lyckligt lottad som blir gammal som min mormor (96 år minst) och kan leva livet fullt ut... men det är inte säkert och det gör mig lite stressad på något sätt! Det finns så mycket jag vill hinna med och göra i mitt liv. Hoppas att jag får uppleva det!
 
I förrgår var jag och köpte "finmat" till Peppe. Med finmat menar jag ST Hippolyt. De har ett särskilt foder för hästar som har ökad risk för fång, vilket nu Peppe har. Jag köpte även "Glucogard" som ska hålla hans insulin i schack. Jag hoppas verkligen att denna maten ska fungera på honom för den kostar...
 
 
 
Ikväll är det näst sista gången på valpkursen. Det ska bli så kul, inte att det är näst sista gången utan det ska bli kul att träffa alla kursare och se vad vi ska hitta på idag. Idag blir förresten Lilleman 5 månader. Tiden går som vanligt alldeles för fort :) Han växer och är en sådan underbar liten kille! Ludde och Lilleman har suveränt kul ihop och det är underbart att se på när de har race i trädgården :)
 

Lilleman 5 månader
 
Inte längesedan han var såhär liten...
 
 
Hela ligan med Lilleman längst till vänster ...
 
Sedan har vi också bröllopsdag idag :)
 
 
Vi har varit gifta i 14 år i år! Grattis till oss :) Undrar om gubben kommer ihåg det??? Ja, jag får väl se.
 
Ha det bra alla och ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Till top