Hipp, hipp...

/ Permalink / 1
hurra för min morfar som skulle fyllt 100 år idag om han levt. Många tankar har gått till honom idag och alla fina minnen som t.ex. att han sov på soffan i tv-rummet när vi kom med tidningen över huvudet, han hade choklad i garderoben som vi alltid fick en bit av, när han tog sig en snus så knackade han på locket osv. Det är så många minnen och saknaden är fortfarande väldigt stor trots att det är längesedan han gick bort. Det hade varit så kul om han fått träffa mina barn och mina barn hade fått träffa honom... Bästa morfar ❤️

Något som är kul är att min mormor lever, 96 1/2 år gammal! Idag har jag och Gustav varit och hälsat på henne och bjudit på lite fika :) Hon stickar strumpor för fullt trots att hon är blind på ena ögat. 

Ett nytt litet projekt jag börjat med är att försöka lära mig att virka. Jag har aldrig virkat i hela mitt liv men någongång ska ju vara den första. Jag tänkte lära mig att göra mormorsrutor och göra en pläd av dem. Vi får väl se om jag har tålamod att genomföra det hela :) 

En väldigt bra bok för en nybörjare som mig :)

I morgon ska vi hämta hem vår nya skänk som vi ska ha i köket och sedan väntar jag spänt på kökslampan som jag köpt på nätet. Ni får se efterhand när grejerna kommer hem :) 

Foto från säljaren.

Ha en fin allahelgona i morgon och minns de som inte längre finns bland oss längre.

Kram Malin

Avslutar blogginlägget med detta foto för er som inte tror att katt och hund funkar tillsammans... I det här fallet så gör det det :)

#1 - - Alva Lorentzon:

Nej gud vad söta♡♡ när tog du den?

Svar: Igårkväll när du sov :)
malinlorentzon.se

Till top