I lördags ...

publicerat i Allmänt, Inredning;
var jag och ställde ut Lilleman på den inofficiella valputställningen i Mjölby. Det gick resultatmässigt inget vidare men han visade upp sig så fint och skötte sig riktigt bra i ringen. Lillis är i slyngelålderna just nu och har inte blivit så kraftig och muskulös än som de andra grabbarna var i klassen så därför blev resulatet inte så bra. Så nu ska Lillis styrketräna och käka en massa mat :) Kritiken löd i varje fall så här:
 
"Bra typ och storlek. Maskulint huvud med välformade ögon. Tillräcklig hals. Brant skuldra. Tillräckligt förbröst, bröstdjup. Bra benstomme. Härliga vinklar bak. Något runt kors. Ok rörelser från alla håll. Välvisad." Helt ok kritik tycker jag :)
 
Senare på kvällen hade vi visning på Peppe. Det är en tjej med funktionshinder och hennes mamma som ev vill ha Peppe. Det skulle passa perfekt! De kommer på onsdag igen och provrider. Så håll tummarna för att de vill ha honom.
 
Igår åkte vi till Göteborg och provred en ponny. Det kändes jättebra och Alva var så nöjd, hon ville inte sluta rida :D Så efter funderingar och diskussioner på vägen hem så bestämde vi oss för honom. Hoppas nu att det blir bra... Fast t.om. Johan tyckte det såg bra ut och verkade bra, så då blir det nog bra. Jag tycker alltid det känns så läskigt att köpa ponny. Jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt. I morgon ska han besiktigas, så håll tummarna!
 
Alva och The Black Sparrow
 
Idag har jag äntligen fått upp kökslampan och det blev så fint!
 
 
Ha en fortsatt bra måndag!
Kram Malin

Kommentera inlägget här :