De senaste ...

/ Permalink / 0
dagarna har det varit riktigt gnälligt. Det räckte med att dagis och skola drog igång så kom de första vab-dagarna och på det blev jag själv också drabbad av en sådan hemsk förkylning! Jag vet, det finns det som är mycket, mycket värre och jag har tänkt på hur de kämpar, som t.ex. min bloggvän Malin! Helt fantastisk kämpaglöd har hon! Men nu måste jag gnälla lite... jag får väl skämmas lite men i varje fall... just nu är jag så j...la trött på att inte ha någon smak, all mat smakar INGET, snoret rinner, funderar ibland på att stoppa upp två tamponger, en i varje näsborre så jag slipper snyta mig stup i kvarten, huvudet känns som ett vakuum, orken finns inte totalt bortblåst. Bläh, nej nu måste det vända! Vill så gärna känna lukt och smak igen och ha energi!
 
Det har i varje fall varit lämpligt att inta soffan i dagarna som varit, det har varit EM i fälttävlan i Malmö som de sänt på TV. Helt fantastiska ryttare och hästar! I torsdags och fredags var det dressyr, igår terräng och idag hoppning :) För en hästälskare som mig så är det fantastiskt kul! Extra kul var det att se Sara Algotsson Ostholt och hennes Reality, som jag och många andra var med och sponsrade så att hon kunde köpa den.
 
Nu när jag har varit sjuk så har Alva fått ta ett större ansvar för Peppe och det har hon fixat galant. Dessa dagar har hon fått rida ut själv i skogen med mobiltelefonen med sig OM det skulle hända något. Nu är Peppe säkerheten själv så jag är inte ett dugg orolig, men hästar är hästar och flyktdjur, så även han ska ju kunna bli rädd, eller?
 
En hälsning från Alva och Peppe från deras tur ut i skogen :)
 
Just nu ser jag fram emot att vi ska sätta igång Gatti igen efter sin långa vila. På tisdag ska Gatti få ny sadel och sedan ska hon skrittas igång. Det ska bli så kul!!! Gatti är en sådan fantastiskt fin och underbar häst och jag är så glad och tacksam att jag fått chansen att vara med på henne! Åh, vad jag ser fram emot detta!
 
Underbara Gatti!
 
Nej, nu ska jag snora vidare...
Hoppas att ni har en skön söndagskväll!
Kram Malin
 
Till top