Har precis ...

Inredning / Permalink / 0
tittat på "Intresseklubben" och det är ju bara för bra! Älskar Anders Jansons humor :) Kul att programmet är tillbaka igen och bringar fram lite humor i höstmörkret som är på ingång.
 
Ja, vad har hänt sedan sist ... lite nya gardiner har det blivit i vardagsrummet och köket. Hittade riktigt fina ifrån Jotex.
 
 
 
Dessa är ljungfärgade, lite svårt att se på fotona, med väldigt fint irl.
 
 
I vardagsrummet blev det nya panelgardiner med höstträd. Det blev mycket snyggare än jag trodde. Till och med mannen tycket att det blev riktigt bra och det är ju ett gott betyg :)
 
 
Idag har jag annars trimmat Lilleman för nästa helg är det dags för inofficiell utställning på Tranås BK. Lika bra att vara ute i god tid så kan jag småputsa resten av veckan för att sedan göra honom helt färdig och fin på fredag :) Innan trimningen idag fick han följa med till stallet vilket han tyckte var väldigt kul. Alva och Peppe tog en sväng i paddocken och hoppade och efteråt fick Peppe sig en välbehövlig dusch :)
 Efteråt fick han torka till och äta gott gräs :)
 
Alva och Peppe myser i sensommarsolen :)
 
Nu ikväll har vi varit och hälsat på familjens kommande medlem, lilla Missan. Hon och hennes syskon är helt bedårande söta!!! Jag älskar kattungar! Rättare sagt, jag älskar djur men det har nog ingen missat ;) Alva, Gustav, Siri, jag och även Johan gullade med de små liven. Vi längtar hela familjen till mitten av november då hon flyttar hem till oss :)
 
Lilla mamma med tre fina små kissungar :)
 
Mysigt och gott med mat tycker Missan :)
 
Spana in stilen!
 
Världens sötaste lilla Missan!
 
Fyra vita tassar har hon :)
 
Om vi nu ska fortsätta på djurspåret så har vi, Mathilda och jag, börjat skritta Gatti och i fredags var det min tur :) Underbara häst, hur snäll som helst, pigg men på ett bra sätt. Ser verkligen fram emot detta, att komma igång med henne igen efter vilan, hon ger mig verkligen livskvalité!
 
Underbara Gatti!
 
Ha det gott!
Kram Malin
Till top