Träningsvärken ...

/ Permalink / 0
kom som väntat efter allt bärande igår. Köpte en pall med spån, 21 balar, som lastades på transporten och sedan lastades av och bars in på logen. Kan säga att de sista balarna gick på ren j%¤&a vilja. Totalt slut i armarna. Det är i sådana här situationer tankarna kommer om att börja träna. Det skulle nog behövas. I varje fall så fick jag mig en ordentlig träning igår, så det känns ju bra :)
 
Nu klarar vi oss ett tag :)
 
Vi njuter av ledigheten och peppar, peppar så har barnen hållt rätt så sams hittills. Alva bakade choklad muffins igår. Gott!
 
 
 
Här kommer receptet:
Chokladmuffins ca15 st
Ugnstemp: 200 C
 
100g margarin eller smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vanillinsocker
1 kryddmått salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
 
Ställ veckade pappersformar i  en långåpanna eller på en plåt. Smält fettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de övriga ingredienserna. Blanda till sist i matfettet. Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än 3/4. Grädda mitt i ugnen ca 10 min.
 
Vi har fått låna en hoppsadel nu när våran är så försenad. Så igår tog vi en sväng upp i paddocken och hoppade några hinder inför påskhoppningen på torsdag. Alva ser verkligen fram emot att åka och hoppa med Blacky :) Hoppningen igår gick kanon! Blacky är verkligen en schysst ponny. Kommer han lite fel så rättar han till det och hoppar ändå. Ibland blir det lite stora språng men hellre det än en tvärnit :)
 
 
 
Siri är igång med sin fotbollsträning och idag ska Gustav få hänga på.  Det tycker han ska bli så kul! Få se vad syster tycker om det ;)
 
Nu ska vi åka till Blacky och ta en sväng på honom. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, vi får väl se :)
 
Ha det gott!
Kram Malin
 
 
 
 
Till top