God Jul ...

publicerat i Allmänt;
på er alla! Nu verkar allt vara i sin ordning och jag ska strax gå och lägga mig. Gårdagen var en bra dag, ni vet en sådan där riktigt bra dag. Allt flöt på med städ, posten levererad det den skulle och sedan på eftermiddagen gjorde jag något jag inte gjort på 14 år. Jag spelade basketmatch ihop med nygamla tjejer och killar i Tranås Basket. När jag var yngre var det basket för hela slanten. Det började med spel i flicklag när jag var 12 år, sedan damlag och även Smålandslaget. Basket var mitt liv då så att få spela igen såhär på äldre dar var grymt skoj :) Takterna sitter i men tyvärr är kondisen försvunnen. Nu ska jag ta tag i den så att vid nästa drabbning orka mycket mer. För jag hoppas verkligen att det blir fler tillfällen att spela! 


Så roligt att träffas igen!
Jerra, Hanna, Sara, jag och Carro. 

Nej, nu måste jag sova. Tidigt i morgon bitti är det gemensam morgonfodring i stallet. Det blir paket, äpplen och morötter till prinsen. 

Ha nu en riktigt God Jul! 

Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

Kul att ses! Hoppas träningsvärken var för hemsk.... :-)

Svar: Nej, träningsvärken var inte så farlig, tyvärr...Trodde jag skulle haft lite mer ont i jämförelse med hur det kändes när jag spelade ha, ha. Så det var nästan en besvikelse :) Stor kram!
Malin Lorentzon

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Inte var för hemsk ska det stå... ;-)

Kommentera inlägget här :