TGIF!

/ Permalink / 0
Jag förstår inte hur trött man kan vara... Känns som om jag skulle behöva gå i ide och inte vakna förrän solen och värmen kommer igen. Sova massor! Jag fryser jämnt! Ett plus i kanten denna dag är att arbetsrummet jag jobbar i har fått upp värmen från 16,5 grader till 19, inte illa! Jobba i 16,5 grader funker inte! Här ska eldas i spisen så jag tinar upp, 25 grader minst ha, ha :)
 
Nästa vecka ska min stora tjej ha bedömning (prov) i matte och No rymden. Hur ska man göra för att få sina barn motiverade att plugga och inse hur viktigt det är att lägga lite extra krut på detta, att jobba hårt med skolarbetet? Har ni några bra förslag så tas de tacksamt emot. Jag har testat en sak nu, så får vi se om det funkar, att det sporrar henne. Det är viktigt att hänga med, för tappar man nu, kuskapsmässigt i skolan, så blir det inte lättare framöver. Samtidigt får man inte pressa barnen för hårt och samtidigt som man vill att de ska lyckas.
 
Ikväll väntar stallet och Alva ska rida Blacky :) Själv har jag den grymmaste träningsvärken efter Blackys och mitt lilla pass i tisdag. Underbart! Sedan blir det fredagsmys med familjen :)
 
Hoppas att ni haft en bra fredag hittills!
Kram Malin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top