Torsdag idag...

/ Permalink / 0
och min lediga dag. Tur att det var en mjukstart på vårterminen för fy vad trött jag var i onsdags när barnen började. Ska man inte vara utvilad efter ett jullov??? Sjukt trött var jag, är det normalt??? Idag har jag i varje fall softat och haft en mysig förmiddag med min lille kille, lagat middag osv.
 
Lite smått galna vid förmiddagsfikat :)
 
Idag har Blacky vilodag med all rätt. Han har i stort sett gått varje dag från det att vi satte igång honom efter Göteborgsflytten. Allt fungerar så bra och han är verkligen en toppenponny! Alva har tränat lite mer dressyr och visst det är lite svårt för henne att få honom i form helt själv men tar vi på snodden så går det så bra och hon kan träna på viktiga saker utan att behöva tänka alltför mycket på hans form. Att kommer i sinom tid, det gjorde det på Peppe också :)
 
Jag har gett mig ut i "bettdjungeln" också. Tänkte skaffa nytt bett till hopptränset och oj vad mycket olika bett det finns. Efter lite sms:ande med Michaela, Blackys förra ägare, så köpte jag ett Muffbett "KY Rotary Bit" och hoppas att det ska funka bra.
 
"KY Rotary Bit"
 
 En liten filmsnutt från gårdagens träningspass :)
 
 Vi får hoppas att vi kan komma igång med att hoppträna snart :)
 
I helgen väntar poolspel i innebandy för Siri. Det ska bli så spännande!

Ha det bra!
Kram Malin
 
 
Till top