Eftersom jag fyller...

/ Permalink / 0
jämnt i sommar så är risken väldigt stor att jag ska bli överraskad på ett eller annat sätt och så blev fallet i helgen... Jag hade morgonfodringen i söndags och det var perfekt för på förmiddagen skulle några som jag känner tävla nere på Holaveden så det var bara att sticka dit när allt var klart i Haga. Jag hade precis hunnit titta på ett ekipage när de ropar i högtalaren "Malin Lorentzon, du ska genast bege dig hemåt för där väntar en överraskning. Grattis på 40-årsdagen!" Att jag inte dog!!! Så PINSAMT! Så jag drog snabbt till bilen och åkte hem. Där var svärmor och svärfar och en stund senare kom mina föräldrar. Vi började med att fika för att sedan åka vidare. Bilen gick till Ydregården där vi spelade minigolf, jag vann :D ! Några testade på att spela fotbollsgolf och även boule.
 
 
Det var allt längesedan vi spelade minigolf.
 
Mamma, svärfar Kenneth och Pelle.
 
Koncentrationen är hög på boulebanan!
 
Kristina, Olle och Ebba.
 
Efter allt spelande åt vi jättegod mat. Jag tog lax och färskpotatis och god sås. Kaffe på maten blev det såklart och till det en god hallongrotta. 
 
Jag och brorsan :)
 
Vi åkte sedan vidare hem till min bror. Jag hade mina aningar att det skulle hända något mer och helt plötsligt skulle vi åka ner till Pelles grannar Tage och Birgitta och titta på deras fölungar.
 
 
Tittade på fölungarna gjorde vi såklart men det var ju inte allt som hände där utan jag fick också köra travhäst på deras nysladdade bana :)
 
Undrar vem som var mest nervös, jag eller Tage... tror faktiskt Tage :)
 
Bäst att skritta förbi så de hinner fota :)
 
Det var superkul!!! Kan absolut tänka mig att göra om det igen :)
 
När vi kört klart så åkte vi hem till min bror och hans familj igen. Då blev det fika och mycket prat :)
 
Jag och svärmor :)
 
Efter fikat var det dags igen. Jag fick jag åka med i Pelles bil... Det dags för en överraskning till :) Vi åkte till Kristinas bror Örjan och hans familj och där fick vi åka och köra häst och vagn och jag fick rida på deras ardenner :) Där satt jag stadigt :) Ja, jag har allt träningsvärk i ljumskarna idag :) Hästen var hur go och snäll som helst!
 
 
 
När vi kom hem till brorsan igen så var det grilldags! Det smakade underbart!
 
Som ni förstår så var det en fantastiskt rolig dag för mig! Hästar och lantluft tillsammans med underbara människor, perfekt :) Ett stort TACK till er alla som fixade med detta! Ni känner mig verkligen :) Ett stort TACK till familjen Hagström och familjen Brun som lät mig få testa på att köra trav, ardenner och rida. Hoppas jag inte har glömt någon... TACK allihop!
 
Jag och lilla Ebba :)
 
Kram på er alla!
Malin
Ps. Är det någon som vet om något ställe på landet som ska säljas så får ni gärna tipsa. Ds.
Till top