Midsommarafton flöt på ...

/ Permalink / 0
väldigt lugnt. Alva var inte fullt frisk och smittade troligtvis fortfarande, så vi valde att stanna hemma. Att vara så snäll och dela med sig av smittan ville vi inte. Mina föräldrar vågade sig förbi för midsommarfika på förmiddagen och det var mysigt :) När 3/5 familjemedlemmar åkte upp på stan för att titta på midsommarfirandet så åkte Alva och jag till Blacky och gjorde stallsysslorna och myste med honom. Han fick vila för dagen innan hade han fått en ordentlig genomkörare av duktiga Isabelle Hallin :) Idag kände Alva sig frisk så hon red ett dressyrpass på Blacky och han var så fin :)
 
 
Förra helgen var vi på "Hönsbytardagen" i Österbymo och med oss hem kom två nya familjemedlemmar, Skrutta och Teddy, två marsvinsflickor :) Inte min tanke precis men tjejerna har lovat att köpa allt till dem och sköta dem själva (såklart finns jag med i bakgrunden). Sedan har de en djurgalen mamma så jag var väl inte speciellt svårövertalad ;) Roligast den dagen var att se min mans min när vi kom hem... Say no more :)
 
Teddy, ett teddymarsvin.
 
Skrutta, ett virvelmarsvin.
 
Siri, lycklig ägare till lilla Skrutta :)
 
Nu har jag kommit på ett nytt pyssel som jag ska sätta tänderna i. Vad det kan vara får ni se här framöver :) Det ska bli så kul!
 
I morgon laddar jag och tjejerna för en dag i Ullared! Ska bli så kul!!!
 
Ha det bra!
Kram
Malin
Till top