Lilla M

/ Permalink / 0
var som sagt hos veterinären i torsdags och blev steriliserad och öronmärkt. Nu ska hon vara innekatt men om hon skulle smita ut så är det lätt att se att hon tillhör någon. Hennes sår från operationen var inte alls stort. Stor skillnad mot sist jag steriliserade en katt. Då skulle även stygnen plockas bort, det behövs inte nu. Det är sådana som upplöses och försvinner. Kanon!
 
Operartionsärret är mitt på magen.
 
En väldigt rolig sak som hände i fredags var att Gustav knäckte läskoden. Jag har för mig att alla tre har knäckt läskoden då vi suttit och ätit för de har läst på mjölkpaketen. "Till alla kor på..." läste han själv, sedan hjälptes vi åt med "svenska gårdar" sedan läste han resten själv, " tusen tack!". Han är så söt när han läser, för när han läst varje ord så sitter han och fnittrar av lycka. Idag läste han ordet "sallad" på vår salladsskål. Nu kommer det nog att rassla till så kommer han läsa allt mer :) Känns skönt inför skolstarten i höst :)
 
Full koncentration :)
 
Lycklig läsare :)
 
Idag har Alva varit och hopptränat för Anna. Det var ett bra tag sedan vi gjorde det och det var kul att vara på plats igen. Som alltid hade Anna en bra träning och Alva och Blacky fick till det riktigt bra sista hoppningen. Siri har spelat fotboll och varit på scouterna och Gustav har varit en sväng hos farmor och farfar. Ikväll åkte också klippmaskinen fram. Gustav var grymt långhårig men nu är det ordning på det lilla huvudet igen :)
 
Cool kille :)
 
Hoppas att ni också haft en bra helg!
I morgon tar vi nya tag :)
Kram Malin
Till top