Vet inte ...

/ Permalink / 0
riktigt var jag ska börja ... det har varit fullt upp :) I fredags, i varje fall, så åkte jag och Johan till Jönköping för att titta på Tomas Ledin & Högakustenkapellet. Trodde allt att det skulle bli bra, men det blev bättre än bra! Helt suveränt, vilket ös, vilken stämning! Det bästa jag varit på på länge! Köper någon en biljett till mig igen så skulle jag absolut gå, ingen tvekan :) Han sjöng många låtar från sitt nya album men även några gamla, men med Högakustenstil. Det var ju inte fel heller att efteråt få träffa och prata med honom och få skivan signerad :) Kände mig som en liten tonåring ha, ha som träffade sin stora idol :) Ja, Johan, han fick agera fotograf. Ska ju ha gubben till något ;)
 
Vi hade kanonplatser!
 
 
 
Snygg karl det där :)
 
 Fantastiskt duktiga musiker hade han med sig.
 
I fredags eftermiddag kom också ett mail...  "Hej! Grattis ,du är nominerad att deltaga i årets Fototävling och utställning med 1 bilder". Att jag kom med, det trodde jag aldrig, hoppades såklart men det finns så många duktiga fotografer så jag såg chansen som liten. Vilken bild det blev får jag reda på på lördag då utställningen är och allmänheten kan rösta. Ser det som en seger att komma så här långt :)
 
Idag har vi varit och hopptränat för Anna. Trodde knappt vi skulle komma upp till Björnklo för Blacky hade fått andra tankar, att inte lastas!!! Synd om honom bara att han har envisa ägare och att ägarna fick bra hjälp. Lite blåslagen på handen är resultatet för egen del, jag vägrade släppa grimskaftet när han var på väg ut från transporten och jag kom emellan transporten och dörren med handen, precis som om jag kan hålla emot en stark ponny... Så dumt! Som sagt, så kom han på till slut och Alva kunde hoppträna. Idag var det gymnastikhoppning och studs. Det gick jättebra! Det är så kul att titta på Alva för hon har ett leende på läpparna hela tiden när hon hoppar :) Så kul! 
 
 
 
Efteråt trillskades Blacky lite men till slut så gick han på :)
 
Ha! Vi vann över dig plutten :)
 
Skönt att vara hemma i hagen igen :)
 
I morgon blir det lastträning på schemat. Jag ger mig ALDRIG!
 
 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram Malin
Till top