En spänd...

/ Permalink / 0
liten kille hade jag här hemma i morse. Idag var det dags att besöka skolan och de nya fröknarna :) De hade en liten samling och varje barn fick var sin liten medalj med sitt namn på så att fröknarna lätt kunde se vem som var vem :) Sedan var det fri lek. Gustav gav sig på ett klurigt pussel...
 
Upponer ;)
 
Sedan spelade vi spelet "Steka ägg". Ett spel jag kan tipsa om. Inga svåra regler och väldigt kul! Till sist ritade han en teckning :)
 
Rättvänd :)
 
Efter den fria leken var det dags att gå till matsalen och prova på att äta där. Idag serverade de frukost och det var gott och väldigt spännande enligt Gustav :) Tror att han kommer att fixa det här galant efter sommaren. Jag tycker att tiden har gått alldeles för fort. Det är ju inte längesedan han var en liten bebis... nu ska han börja skolan. Sedan vet jag att tiden inte går mindre sakta när de börjat skolan utan då rusar det på... Samtidigt är det väldigt kul att se dem växa upp och bli små individer med egna tankar och åsikter. Var tid har sin tjusning!
 
Pratar vi om tid så var det 15-årig bröllopsdag häromveckan och det var någon som gärna ville se kort på oss från bröllopet så här kommer det :)
 
 
Ha det gott!
Kram Malin
Till top