Såg på vädret ...

/ Permalink / 1
på TV:n i morse där de presenterade antal soltimmar denna månaden. Kiruna, tror jag det var, hade 40 timmar, medans vi hade 1 timma! 1 hel timma på en hel månad! Helt sjukt! Känns som om jag lika väl kunde gå i ide och vakna sådär i slutet på mars början av april... Sedan fick jag dessutom höra att det kommer att bli den kallaste vintern på 33 år... Tanken om ide blev inte mindre lockande om jag säger så... Nej, nu ska vi inte gnälla mer ;)
 
Idag har det varit en ledig dag med aktiviteter men det har ändå funnits plats för en go middagslur på soffan med lilla Missan på magen. Så underbart skönt när hon kommer och gosar ner sig på min mage, spinner och bara har det sådär skönt som en liten katt kan ha det. Att hon dessutom värmer en frusen person som mig är extra pluss i kanten :)
 
Jag har postat och levererat armbanden till vinnarna, så kul :) Sedan har jag satt igång med att göra ett nytt (för mig) sorts armband nämnligen "Parachute cord bracelets". Riktigt kul och det finns massor av fantastiska färger och jag har fått massor med nya idéer :) Såhär blev det första armbandet:
 
 
 
Låset, det går både att få detta eller ett annat i metall.
 
Riktigt snyggt är det och det passar både till killar och tjejer! Blir någon sugen på ett sådant är det bara att höra av sig!
 
Nej, nu är det dags att krypa i säng. Natti, natti!
 
Kram
 
#1 - - Erika:

Jättefina armband både dessa och tidigare 👍
Är det fallskärmslina i dessa (med flera trådar i linan)?
Såg någon som gjort med sådan och då kunde man ha dem som överlevnadsarmband, man kunde fläta upp och ta i sär den till flera tunnare och använda till tex. Metrev eller att binda med. Sen tror jag de hade tändstål vid spännet.
Ett litet tips för att marknadsföra dem kanske :)

Svar: Ja, det är armband som är gjorda av fallskärmslina :) Det går att ta upp dem om du skulle hamna t.ex. i nöd och behöva lina. Det går åt en hel del lina till ett armband :) Just vid dessa armband finns det inte tändstål vid spännet men det kan ju vara något att lägga på minnet :) Kul att du gillar dem!
malinlorentzon.se

Till top