Spänningen ...

/ Permalink / 0
är oliiiidlig eller hur! Tävlingen på bloggen är avgjord! Eftersom det är så himla kul att ha tävling så har jag två priser i stället för ett. Vad sägs om det? Vinnarna presenteras i slutet av inlägget :)
 
Idag har Alva och Blacky varit med på TRK:s Pay and Jump och det gick bra. Det som Alva och jag trodde skulle vara det svåra, stämde inte alls överrens med vad Blacky tyckte :) Andra hindret var en mur som hoppades mot läktaren, det trodde vi skulle vara klurigt. Blacky tyckte däremot att en oxer längs ena långsidan inte var något att ha :) Så första rundan blev de uteslutna pga tre olydnader vid oxern men när de genomförde andra starten fixade de även denna oxer och det blev en rosett hem. Så duktiga! Muren, ja, den var som ni nog anar inga problem, vilket känns riktigt bra :)
 
Duktigt ekipage!
 
Älskade Blacky
 
Lilleman har fått sig en omgång med saxen och borsten idag och han blev så fin. Lilleman har fortfarande den grymmaste pälsen, ullig och så. Det är inte så bra när overallen är på för det blir väldigt lätt tovor, urk!
 
Mattes pussgurka :)
 
Ja och så var det där med vinnarna i bloggtävlingen. Rätt svar var juli. Av de som tävlat och lämnat rätt svar på frågan och motivering har jag haft lottdragning emellan. Vinnarna är:
 
 
Helena Kättström
och
Ann Rundqvist
 
Stort Grattis!!!
 

Jag mailar er! Så kul med tävling så det kommer allt fler framöver :) Nästa tävling kommer att bli på FB, på Missis Lo:s sida så håll utkik :)
Hoppas att ni har haft en bra helg! I morgon är det måndag ... igen...
 
Kram
 
Till top