Om det nu var...

/ Magsjuka / Permalink / 0
hoppelihopp igår så har det varit vabbelivabb idag. Magsjukan visade sitt ansikte igår när stackars Gustav spydde nåt hejdlöst. Peppar, peppar så har det bara blivit en ordentlig kräksomgång med ont i magen på det. Hoppas att det inte blir mer och att vi andra klarar oss. Tyvärr säger erfarenheten att det är absolut förbjudet att pusta ut redan. Jag vet att när Alva var liten, så trodde jag att jag klarat mig, men på femte dagen efter att hon blivit frisk då åkte jag dit så det sjöng om det. Det var en nära dödenupplevelse rent ut sagt. Jag vet att jag till slut låg på toagolvet, totalt utslagen, jag kunde inte ta mig in till sovrummet igen. Helt galet! Det vill jag inte vara med om igen!
 
Ikväll har Alva och jag ridit. Dagar jag är hemma och vabbar är det extra skönt att komma ut till stallet. Vi red ute, jag dressyr och Alva gymnastikhoppade Blacky. I helgen som kommer har de tävlingspremiär. De ska tävla lokal hopptävling på hemmaplan. Det ska bli så kul! Jag själv tränade lite dressyr. Gullan är helt fantastisk! Åh, vad jag älskar denna häst! Ikväll hade vi också kvällsfodringen i stallet. Det innebär att vi tar in alla hästarna, ser till att de får kvällsmat och så lägger vi ut frukosten till morgonen därpå. Det är så mysigt att kvällsfodra och höra alla mumsa på sin mat i godan ro, nöjda och glada :)
 
Gullan mumsar på smaskiga morötter efter arbetspasset :)
 
I morgon blir det åter en vabdag. 48 timmars-regeln känner ni väl till... Ingen skola eller dagis förrän det gått 48 timmar efter sista spyan eller toabesöket, om man nu fått det den vägen... Det håller jag benhårt på! Jag blir precis tokig på föräldrar som skickar sina barn för tidigt till dagis eller skola. Det resulterar bara i att sjukan går runt, runt, runt, runt ...
 
Nej, ha det bra därute och håll gärna en eller två tummar för att vi andra i familjen ska slippa skiten!
 
Kram
 
Till top