Vilken helg...

vilken dag! Idag har Alva tävlat lokal hopptävling på TRK. Vi hade anmält till Lätt D, då hoppar hon 80 cm. Det gick super förutom ett litet surt stopp på andra hindret.
 
 
 
 
Efteråt stod vi och snackade om att "Vad synd att vi inte anmälde till Lätt C! Visst klarar du det, sa jag till Alva. Självklart, sa hon. Ska jag kolla om det går att efteranmäla, frågade jag. Gör det!" Jag sprang upp till sekretariatet och visst, det gick, i sista minuten var det :) Så vi anmälde :)
 
Sedan var det en nervös väntan med att plugga in ny bana och värmning av Blacky igen. Jag passade Blacky och Alva fick själv gå banan. Efter ett tag var det dags för framhoppning, de gjorde några språng för att känna att de var på G. Sedan var det start. Jag har filmat denna runda med och jag hade tänkt lägga på musik, för jag gapar så mycket på slutet ha,ha ber om ursäkt för det men jag kunde bara inte vara tyst. Det bjuder jag på, för jag vill ha med alla underbara "Hejja-rop" som Alva fick under sin ritt. Tack alla, snälla som ropade, peppade och hejade på Alva! Det värmde i hjärtat! Ni är toppen!
 
 
Alva gjorde sin debut i Lätt C med omhoppning och de nollade i både grunden och omhoppningen! Så fantastiskt bra! Efteråt släppte allt och Alva och Blacky hade knappt kommit av banan innan hon kramade honom hårt och grät av lycka! Då släppte all spänning! Ja, det var inte bara hos henne tårarna kom...
 
Placeringen blev 9 av 17 startande. Vi är så nöjda!
 
Nu ska jag slappa, eller just det ja, mattekurs i morgon. Det blir till att skumma igenom lite papper nu innan sängen ropar :)
 
Kram på er därute!
 
 
1 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Fin häst!

Svar: Tack!
Malin Lorentzon

Kommentera här: