Ännu en helg...

Inredning, Skogsbacka / Permalink / 0
till ända... Går otroligt fort, som alltid :) Jag har haft en fantastiskt bra helg! Den började med att i lördags var det äntligen dags för en dressyrträning igen på Guilletta. Det var så fantastiskt kul! Jag bara älskar den här hästen och så har jag en fantastiskt bra tränare så det blev ett toppenpass! Ni kan tänka er hur min kropp känner sig idag, jag har en grym träningsvärk i heeeeela ryggen ha,ha. Det är det bästa som finns efter träning, att känna att man jobbat hårt och bra. Så nu är jag taggad för att fortsätta träna och bara bli bättre och bättre :)
 
Sedan har det också blivit en sväng till torpet såklart. Jag tog med mig det jag shoppade i Ullared, jo där var jag i onsdags och shoppade bl.a. julklappar, så igår blev det till att fixa iordning.
 
De vita och grå kuddarna och plädarna blev toppenbra i soffan. Nu är det bara ett par fårskinn som saknas.
 
Hittade också söta små ljuslyktor i Ullared som passade bra på det lilla soffbordet.
 
Den lilla ljuslyktan står det "Välkommen hem till oss", lyktan längst bak är det en uggla på (syns lite dåligt) och på den främre är det träd, passar bra i ett torp som ligger i skogen.
 
På vägen hem från torpet fick jag vara med om en häftig upplevelse. Den kan ses som häftig eftersom jag var på bra avstånd. Jo, en stor älgko med älgkalv kom och lufsade över vägen :) Oj, vad stora och vackra de är! Mäktigt!
 
Ikväll har jag och Alva klippt Blacky. Han, vad ska man säga, tycker inte detta med klippning är så särskilt skoj eller det är bland det värsta som finns i hans värld. Men med slickeburk, ett jäkla tålamod, massor med beröm och lite hjälp vid de jobbigaste ställena så går det riktigt bra. Det blir väl inte världens snyggaste klippning men det duger. Fin är han alltid vår prins!
 
 
Nu är det bara två arbetsveckor kvar innan jullovet :) Lovely!!!
 
Ha det gott!
Kram
Till top