Det har varit ...

/ Permalink / 0
fullt upp och orken att blogga har inte funnits där de senaste dagarna. I går var det hoppträning för Tord och det går verkligen framåt. När jag tänkte tillbaka på hur hoppningen var för några år sedan för Alva så är detta fantastiskt bra. I går var det gymnastikhoppning och Alva och Blacky hoppade hinder på 90-95 cm. Så högt har hon aldrig hoppat och ett tag kände jag att jag var på väg ner bakom manegeväggen pga nervositet :) Blacky testar verkligen Alva men hon visar verkligen vem som bestämmer :)
 
 Gymnastikhoppning längs med långsidan.
 
Hoppning av hela banan.
 
Blacky var riktigt trött i slutet på banan och det ser man på filmen precis ovan, för på långsidan så blir ett språng lite konstigt, men han hoppar. Älskade Blacky! Du är så duktig :) (Alva med såklart)
 
Både igår och idag har jag suttit och knåpat med ett beställningskort. Riktigt kul att pyssla med kort igen, det är ju ett tag sedan. Här kommer en liten tjuvkik :)
 
Lite vårliga färger och med en och annan fjäril :)
 
Ikväll tog jag Blacky på en promenad. Det var så skönt och kylan riktigt bet i kinderna. Jag tyckte han behövde en promenad efter sitt tuffa pass igår. Hoppas att ni har haft en mysig fredagskväll!
 
Kram
Till top