Jag är beroende...

publicerat i Allmänt, Recept;
av min dator! Datorn la av i helgen och jag trodde jag skulle bli totalt skogstokig, nja kanske inte helt men nästan. Ingenting fungerade, ingenting! Så idag fick Johan ta med sig datorn till jobbet och till sin arbetskamrat, han har hjälpt mig innan så hoppet fanns att han skulle kunna fixa datorn den här gången också och gissa om jag blev glad när datorn stod hemma på köksbordet när jag kom hem och drog igång precis som vanligt. Härligt!
 
Idag tänkte jag bjuda på ett väldigt smidigt och gott recept. Det är ett recept som jag hittade på sidan "Hembakat". Här får ni receptet:
 
 
Nutellabrownies

Du behöver:
375 gr Nutella
2 ägg
1 nypa salt
1 dl mjöl
 
Garnering:
Florsocker
Nutella
 
 
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 180 grader. Vispa ägg och Nutella med elvisp i ca 1 minut. Tillsätt salt och mjöl. Blanda ihop allt till en jämn smet.
  2. Bred ut smeten i en form ca 11*18 cm eller 20*20 cm i diameter, smord och bröad eller klädd med bakplåtspapper.
  3. Grädda kakan i mitten av ugnen 15-25 minuter, (jag hade min inne i 25 minuter), beroende på hur kladdig du vill ha den. Känn med provsticka. Låt kakan svalna i formen.
  4. Pudra över florsocker före servering och spritsa eller ringla över Nutella. Värm Nutellan i mikron några sekunder så är det lättare att ringla över.
 
 Hoppas att det ska smaka!
 
Hoppas att ni har haft en go måndag!
 
Kram
 

Kommentera inlägget här :