Idag har ...

/ Permalink / 0
jag försökt njuta av känslan "dagen innan skolavslutning", en känsla som är helt underbar, där jag har allt framför mig. För jag vet, sommaren går alldeles för fort! Så det gäller att njuta här och nu, vilket är lättare sagt än gjort. Allt verkar i varje fall vara i sin ordning tills i morgon. Så nu ska allt bara klaffa i morgon bitti med att fläta hår osv.
 
Ikväll fick G följa med till stallet. Allt gick kanonbra förutom att Blackys ena baksko satt i sammanlagt två sömmar, väldigt löst med andra ord, och den andra bakskon är på väg bort den med. Jag fick ta bort den skon som satt lösast och själva ridningen blev det inget med idag. Vår hovslagare Sebbe är inbokad att komma på onsdag nästa vecka men han försöker komma och sko Blacky bak i morgon bitti. Så fantastiskt bra! Han är toppen vår hovslagare!
 
Idag fick det bli borstning och mys...
 
Glad lite hästskötare :)
 
och en liten skrittur på gräsmattan vid stallet, allt för att inte hoven skulle förstöras...
 
Killade i magen att sitta på Blacky, men väldigt nöjd :)
 
Nej, hästarna har vi lite osis med nu. Blacky är det iofs inga problem med bara han får skor på sig, däremot Gullan är fortfarande varm i sin bakkota och det är så surt. Nu när jag snart har semester så har jag ingen häst att rida... Lite bitter och ledsen, ja det är jag allt. Vill ju att Gullan ska vara bra i sitt ben!
 
Nej, det är nog dags att lägga sig. I morgon väntar en dag med skolavslutningar. Jag ska rusa från min egen för att hinna se en skymt av mina egna barns avslutningar. Mycket känslor i morgon... Bäst att ladda med näsdukar.
 
Natti, natti!
 
Kram
Till top