Igår kom ett ...

/ Permalink / 0
riktigt roligt mail. Det är inte ofta det kommer sådana men som sagt, igår kom det ett. Nästa helg är det dags för Tranås Fototävling. Förra året var jag med och då med ett foto. Igår kom det som sagt ett mail, som sa att jag i år har jag kommit med igen, med tre foton. Kan ni fatta, tre stycken! Helt galet kul! Att få sitt foto utvalt att vara med på tävlingen är för mig en vinst, ett erkännande att jag har fotat bra! Jag är superglad för det! Nu vet jag inte än vilka tre de valt och vi spekulerar för fullt här hemma vilka det kan var. Det ska bli jättespännande att se :)
 
Detta fotot kom med på tävlingen förra året.
 
Idag har jag verkligen njutit av min lediga dag. Hundarna och jag tog oss en riktig långpromenad som vi avslutade med fika på altantrappan och mysigt slappande i trädgården.
 
Igår red både jag och Alva Gullan. Blacky hade vilodag så då passade Alva på att rida lite storhäst. De hoppade några språng ute i paddocken och det gick super! Själv är jag så sugen på att hoppa, men den lille fegisen i mig är ännu lite för stark, men jag ska hoppa!
 
Världens bästa Gullan!
 
 
En ny armbandsbeställning har det kommit in också :) Ska bli pilligt men riktigt kul att göra!
 
Hoppas att ni har haft en bra dag!
 
Kram
 
 
Till top