Inte kan man ...

Skogsbacka / Permalink / 0
tro att det är 1:a november idag! Det är riktigt ljummet ute, i Skogsbacka blommade bl. a. blåklockor, kärleksört och klängrosen. På den fanns också knoppar...
 
 
 
Vi fick också finbesök. När jag stod inne i torpet och tittar ut genom fönstret kommer kviga 2057, min favorit, gåendes. Jag tittade till ett par extra gånger och nej, hon var INTE innanför stängslet. Jag ringde direkt ägaren som skulle komma så snabbt han kunde. Hon hittade massor av gott att tugga på och enligt henne så är nog gräset grönare på andra sidan ;)
 
Smaskigt! Kompisarna stod på andra sidan gärsgården och såg avundsjukt på när hon mumsade.
 
Ägaren kom efter en stund och bara hon hörde hans röst så sprang hon dit. Lite skrammel med foderhinken gjorde att hon sprang ännu fortare :) De försökte få med sig alla kvigorna hem, men en av dem ville inte så de fick stanna kvar tills idag. Då kom ägaren på förmiddagen och hämtade hem allihop. Lite sorgligt faktiskt! Kommer sakna tjejerna! De kom alltid och mötte oss när vi kom ut. Jag kommer särskilt sakna min myskviga, 2057 som älskade att bli kliad :)
 
 
Nu är novemberlovet slut. Det har gått grymt fort. Jag har hunnit en del men inte så mycket som jag velat. Jag fick naturligtvis en släng av Gustavs sjuka han hade veckan innan lovet och har dragits med huvudvärk och hosta hela veckan, lite surt! Nu satsar vi mot 1:a advent, om 4:a veckor. För en gång skull så ser jag fram emot advent, hur mysigt det ska bli. Gissa vad det beror på :) Gardiner är inköpta och adventsljusstakar. Skogsbacka kommer bli så mysigt!
 
Kram på er!
Till top