Idag har ...

Skogsbacka / Skogsbacka / Permalink / 0
det varit en tung dag. Det var första natten i stan till idag, på ett par månader, och fy så dåligt jag sov! Först och främst så var det ett herrans liv ute när jag la mig igår kväll och mörkt var det inte, inte som på landet, där är det bäcksvart och tyst :) Det tog nog två timmar innan jag somnade sedan vaknade jag och somnade och vaknade. Höll på sådär hela natten så, som ni förstår så blev det inte många timmars sömn... Jag saknar mitt Skogsbacka och skulle inte ha några problem med att bo där om det bara vore lite större och att vattnet var fixat så vi kunde ha det igång på vintern med. Jag får nöja mig med att åka dit på helgerna, men det känns långt tills dess... Gnällig, ja och jag måste gnälla av mig lite ;)
 
 
Idag har Alva ridit Blacky efter sommarvilan och jag trodde att han skulle vara lite tråkig som han kan vara när han vilat, men han var så fin! Så roligt! Alva bara log när hon red och Blacky verkade vara så nöjd. Så kul att vara igång igen.
 
I morgon är det sista dagen innan eleverna kommer. Ska bli skönt när den dagen är gjord för skolan är så mycket roligare när kidsen är där!
 
 
Nej, nu är det dags att snart krypa ner och sova... om det nu går.
 
Kram
Till top