Tänk att man kan ...

Skogsbacka / Falu rödfärg, Hedners park, Skogsbacka, Sveriges grövsta gran, höns / Permalink / 0
bli så glad över områden med gräs, men det kan man, jag kan :) Särskilt när det gäller hagarna här i Skogsbacka. Jag har precis prata med bonden som arrenderar marken och jag fick gärna ta hagarna nästa sommar igen, tjohoo! Vilken lycka!
 
Häromdagen var vi hos brorsan igen. Nu fick även Johan träffa på våra små hönor :) Han är väl inte lika överförtjust som jag, men det hade jag inte räknat med. Nu har hönorna fått namn också :) Får jag lov att presentera...
 
Märta, Lotta och...
 
Stina :)
 
Alla hönor är röda så det är nog rätt kört att veta vem som är vem hi, hi. Fast när man har dem här och ser deras olika personligheter så kanske det löser sig. Lite roligt ändå att ge dem namn :)
 
Igår gjorde vi en utflykt till Hedners Park i Asby. Jättetrevlig park och fin. Där fanns en liten sagostig också för de minsta barnen, vi hoppade över den. Däremot tittade vi på Sveriges grövsta gran, som ligger i den parken. Så stor och grov.
 
Sveriges grövsta gran.
 
Så stor!
 
Målningen fortsätter här i Skogsbacka. Nu är det Johans tur. Han har fått den stora utmaningen att måla på högre höjder och slåss mot getingar :) Jag tycker han fixar det riktigt bra!
 
 
Det var en liten update från mig.
 
Kram
Till top