Luftvärmepumpar...

Skogsbacka / Lotus WL, Mikael Palms Bygg, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
är ena fula saker, tycker jag. De smyckar inte ut huset på ett positivt sätt eller hur...
 
 
Som ni kanske vet så har vi har installerat en luftvärmepump i Skogsbacka och den är inte så snygg, men otroligt bra! Den bästa investeringen i Skogsbacka hittills, en Daikin! Det är så skönt att komma ut till torpet och inte behöva känna sig stressad över att börja elda och få igång värmen. Nu är det så varmt i torpet som jag vill ha det eftersom jag kan ställa in temperaturen med hjälp av mobiltelefonen. Helt super! Förra vintern, när vi inte hade luftvärmepumpen, slet jag som ett djur för att få igång värmen med hjälp av eldning i keddyn och järnspisen men det rök ofta in. Så irriterande! Nu är Skogsbacka hela tiden lite uppvärmt med hjälp av luftvärmepumpen, så då går eldningen fantastiskt bra. Järnspisen och jag är riktigt bra polare i år :)
 
Eftersom själva apparaten inte är den snyggaste så lät vi en snickare, "Mikael Palms bygg", från Asby fixa det. Det gjorde han riktigt bra! Ursnyggt blev det! Eller vad säger ni...
 
 
 
I vår ska skyddet målas och då kommer det att smälta in i huset på ett riktigt bra sätt. Jag är verkligen toppennöjd!
 
Idag har vi varit uppe en sväng med Lotus i ridhuset och han är så snäll och duktig! Mycket konstiga saker är det på vägen upp till ridhuset så då är han lite taggad. Inte så konstigt, för innan han kom till oss så bodde han i samma stall i 10 år och nu är allting nytt. I ridningen sköter han sig perfekt lille Lotus ;)
 
Tänk, idag har vi ägt Lotus en hel vecka :)
 
Kram
Till top