Sitter i...

Skogsbacka och njuter av lugnet. Ingen mård i sikte ikväll, tack och lov! Termobrallorna har åkt av för temperaturen börjar närma sig 20 grader här inne. Järnspisen har fått sig en omgång med spissvärta. Den var inte så fin efter storrengöringen förra helgen och var mer rostfärgad än svart när vi kom ut. Nu är den svart och fin igen! Eldningen i den har gått super idag! Det var allt tur att sotaren var förbi och sotade ur. Det blir en fantastiskt go värme i en järnspis!
 
Igår beställde jag tyg till soffan i storstugan. Det är sånt tyg, madrasstyg, som jag såg hemma hos min mormor och morfar när jag var liten och jag bara älskar det! Det finns i flera färger, t.ex. rött, brunt, beige, svart. Jag beställde blått. Det kommer bli så fint till soffan. Soffan ska också få sig en omgång nu i vår. Då ska jag måla den vit :) Jag har så mycket jag vill fixa iordning här ute och jag längtar tills jag kan sätta igång. Det riktigt kliar i fingrarna :)
 
Jag älskar detta mönster!
 
Mården förstörde också hyllpapprena som var i skåpet i köket så jag beställde nytt. Det fick bli ett med blåbär på, med lite skarpare färger. Riktigt fint tycker jag.
 
Hyllpappret heter Olle.
 
Alla sakerna är beställda från www.broarne.se. Där finns det massor av fina saker!
 
Ha det gott!
Kram