Sitter här i...

/ Permalink / 0
ridkläderna och undrar vart helgen tog vägen, igen. Samma visa varje söndag :) Det har varit en riktigt bra helg. Idag började dagen med morgonfodring. Det är alltid lika mysigt att morgonfodra hästarna. När jag kommer till stallet välkomnas jag alltid av gnäggningar. Inte för att det är just jag som kommer dit, utan för att frukosten är på gång, inte konstigt att man är välkommen då :) Mysigt är det i vilket fall. När stallet var klart: hästarna är ute i sina hagar, mockning klar, fixat iordning mat, sopat stallet så åkte jag hem och käkade lite för att sedan ta med Alva och åka tillbaka till stallet. Nu var det hoppträningsdags för Alva och Gullan.
 
Fantastiska Gullan!
 
 


Hoppträningen gick super och Gullan tyckte det var så kul! Hon busade ordentligt emellanåt :) Härligt med en glad och lycklig häst!
 
När hoppträningen med Gullan var klar så var det Blackys tur att röra på magen. Han fick också hoppa idag. Det gick riktigt bra. Nu är det en hoppträning till för Alva och Blacky innan det är dags för deras tävlingdebut för i år nästa helg. Det ska bli kul!
 
 
 
Som ni förstår så har det blivit många timmar i stallet idag. Hemma har Johan skött ruljansen. Gustav har tränat innebandy och Siri har tränat fotboll. Sedan har hundarna fått sitt med såklart :) Ja, som ni förstår så är det inte mycket till lugn stund hos oss, men det är härligt! Det gäller att leva livet när man kan. Det kan fort förändras! 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram
Till top