Hur mycket...

Skogsbacka / Permalink / 0
snor kan en näsa producera? Det är helt makalöst vilket snorande det är hos mig. Denna eländiga förkylning ger sig inte! Nu har den satt sig i bihålorna så nässprayet flödar. Hostar gör jag massor på nätterna. Som ni kanske anar så är jag sååååå trött på att inte känna mig bra. Men som jag alltid säger när det känns eländigt, "Det finns alltid de som har det värre", så att gnälla över en förkylning känns helt plötsligt urlöjligt.
 
Helgen var fullspäckad men på söndagen så var vi i torpet och njöt av vårvärmen.
 
Pärlhyacint...
 
massor av dem :)
 
En citronfjäril hittade fram till penséen på verandatrappan.
 
Nu börjar saker falla på sin plats. Så skönt! Brorsan har varit så snäll och låtit mig få en stor bur som katterna kan vara i. Vi har innekatter i här i stan och det skulle vara så skönt att kunna ha dörren öppen i torpet i sommar och då har vi buren som de kan var i :)
 
Ett litet mysigt hus att krypa in i om de vill.
 
Kaninerna har också fått en bur på ben att vara i på nätterna och en stor betesbur att vara i på dagarna.
 
Här kommer kaninerna att ha det toppen nattetid :)
 
I torpet finns också en gammal drivbänk. Jag har funderat massor på vad jag kan plantera i den men inte kommit på vad. Har ni några förslag? Det ska vara något som inte blir för högt så att det blir uppätet av t.ex.harar, rådjur.
 
I helgen var det också fototävling här i stan. Här kan ni se vilka foton som jag fick med i tävlingen :)
 
Snart är det dags för Gustav att göra sin första stora utmaning...
 
 
"Barnens hinderbana" i Linköping där han ska möta gladiatorerna :) Han ser verkligen fram emot detta och det ska bli riktigt kul! Undrar vad han kommer att tänka när han möter dem. De är ju inte små om jag säger så ;)
 
Har ni hittat på något kul i helgen? 
 
Hoppas att ni har haft en bra måndag!
 
Kram
Till top