Ja, hur ska...

man ta sig ur känslan... den här känslan av att vara ledig, njuta, sommarvärme, ja helt enkelt semesterkänslan. Det är ju inte semester än utan ett tag kvar att jobba, men som ledigheten sett ut denna långhelg så har den verkligen gett en föraning av vad som förhoppningsvis komma skall. Vilken helg det har varit! Redan i maj! Vi har varit i Linköping på Gladiatorerna eller som det egentligen heter "Barnens hinderbana". I fredags åkte jag och tjejerna till Nässjö för att köpa kamera på Hegethorns. Hem kom jag med ett nytt objektiv! Ett jag har drömt om länge! Det kommer bli toppen!
 
I lördags var det stallet tidigt som gällde för jag ville ut till torpet så fort som det bara gick. I Skogsbacka har vi i helgen haft grillpremiär. Så underbart gott! Vi har haft besök av svärmor och svärfar. Vi tog en sväng ner till sjön Tången där det finns en mysig liten badplats.
 
 
Det var allt lite kallt om fötterna när man gick i men helt ok ändå. Några modiga hade vi i familjen. Alva och Gustav gjorde sitt premiärdopp för i år. Strax därpå kom även Johan i sjön.
 
Där under vattnet är Gustav och Alva :)
 
Vi har jobbat lite med att klippa allt gräs. Svettigt vill jag lova men toppenmotion :)
 
Sedan har vi bara njutit! Naturen är helt fantastiskt vacker nu.
 
Körsbärsträden blommar för fullt!
 
 
 
 
Även smultronen har börjat blomma!
 
Smultron på G :)
 
Det ser ut som om vi kommer att få njuta av värmen några dagar till denna veckan. Hoppas att ni har kunnat njuta av denna underbara sommarfeeling som varit i helgen ni med. Nu ska jag försöka ställa in mig på jobb i morgon. Det ska nog gå bra det med :)
 
Ha det bra!
 
Kram

Kommentera här: